Výrobci

Ochrana osobních údajů

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., a s ohledem na nařízení Rady EU 2016/679 o ochraně osobních údajů.

 

Kupující při registraci a odeslání objednávky souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, které jsou nutné k vyřízení objednávky.

Prodávající a zpracovatel osobních údajů:

Ing. Eva Váňová

Za Školou 2918

75661 Rožnov pod Radhoštem

IČO: 76546179

1. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to ze zákonného důvodu pro uskutečnění objednávky.

2. Zpracováváme tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo, historii objednávek, doklady související se smlouvou 

3. Osobní údaje neposkytujeme třetím osobám, pouze osobám zprostředkovávajícím dopravu objednávky.

4. Osobní údaje uchováváme bezpečným způsobem.

5. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

6. Kupující má právo souhlas se spracováním osobních údajů kdykoli zrušit. Udělení souhlasu je dobrovolné.

7. Souhlas se zpracováním osobních údajů platí na dobu neurčitou.

8. V případě pochybností má kupující právo obrátit se na příslušný ÚOOÚ.


Aktuálně


Likvidace e-shopu, sleva 50 % na vše, kód KONCIME.


Při objednávce nad 1000 Kč je doprava i platba zdarma. Připočítávání doběrečného prosím ignorujte, na odstranění chyby se pracuje.


Pokud chcete zjistit stav věrnostních bodů nebo body využít, napište prosím na email.

.

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0 Kč
Celkem 0 Kč

Košík K pokladně

Nepřehlédněte

Tipy na dárek

Použijte kolečko myši